Zemljotres uznemirio građane BiH

Tlo na Zapadnom Balkanu ne miruje, a jutros je zabilježen novi zemlljotres na zapadu BiH.

Prema prvim informacijama, tlo se treslo u području oko Bosanksog Grahova, ali je uznemirio građane širom BiH.

Sve se dešavalo desetak minuta prije 9 sati.

Podaci Euro – mediteranskog seizmološkog centra pokazju da je magnituda zemljoresa bila oko 3.1 stepen Merkalijeve skale.

Inače, na društvenim mrežama primjetne su reakcije vezane za zemljotres, s obzirom da se sve desilo u nedjeljno jutro dok se još mnogi nisu razbudili.

(TIP/Nap)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.

  1. Привет любители музыки! Очень рада, что нашла эту песню благодаря проекту Музыкальная Волна. Рома Фобос - находка для ценителей качественной…