Foto: Ford u Tuzli predstavio novu Kugu, Pumu i Ranger Raptor

Ford Store u Tuzli promovisao je novitete koji su stigli na bh. tržište i to Ford Kuga, Puma i Ranger Raptor.

„Pred Vama su zaista izvrsni Ford automobili. Gradski, porodični, luksuzni,snažni, sportski, ali i oni koji na terenu pomažu našim vatrogascima, bolničarima, prevoznicima, rudarima, i oni koji čuvaju Vaš biznis.“ Istakla je Ermina Bavčić, Marketing Manager kompanije Grand Automotive iz Sarajeva, generalnog uvoznika Ford automobila za BiH.

Promocije je upriličena u Fordovom salonu u Tuzli za ograničen broj novinara i gostiju.

Obzirom da nije bilo moguće pozvati sve drage prijatelje i poslovne partnere, u doba pandemije, cjelokupna promocija je imala Live stream izvedbu koju možete pogledati na Facebook stranici FordBiH.

Jasmin Mešić iz kompanije Remex Tuzla istakao je kako je velika čast i zadovoljstvo što je novi model Ford Kuge, predstavljen upravo u Tuzli.


PROMOTIVNA PONUDA ZA PRVE KUPCE:

Istakli i aktuelnu prodajnu akciju za Ford novitete koja podrazumijeva popuste od  2.000 do 4.000 konevrtibilnih maraka na sve modele vozila. Posebna akcija za novu Ford Kugu ST Line X podrazumijeva popust od 8.000 KM u promotivnom periodu, kao poklon prvim kupcima ovog modela.

Fordove novitete možete isprobati i ocijeniti sami, zakazivanjem testne vožnje.

Sve informacije, ponude i detalje o Ford modelima možete zatražiti kod Ford ovlaštenih partnera u Sarajevu, Tuzli, Banja Luci i Bijeljini.

(TIP)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.