Video: Tuzlak Adnan-Hera Hadžibegić predstavlja novi single ‘Ko nam je kriv’

Nekadašnji član i osnivač grupe „Jutro” Adnan Hadžibegić HERA, koji je započeo solo karijeru prije dvije godine, nakon nekoliko singlova koje je izdao, sada predstavlja novu pjesmu – “Ko nam je kriv”. Tekst i aranžman za ovu pjesmu potpisuje Hera, dok je muziku radio Alen Lemešević. Snimana je u Sarajevu u studiju LUNA, i u Tuzli u ACOUSTIC i MAT studiju. Spot je sniman u Minhenu i Tuzli, a kao i inače, i ovaj put je Hera bio zadužen za video produkciju.

Svirali i pjevali:
Alen Lemešević – bubanj, bass, akustične i električne gitare, prateći vokal
Samir Sinanović – akustične i električne gitare
Dragan Divjak – hammond, rhodes
Amra Musemić – prateći vokal
Adnan Hadžibegić HERA – vokal

(TIP)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.

  1. [url=https://arusak-attestats.ru/]http://arusak-attestats.ru[/url] - Можно ли купить аттестат – путь для вашему перспективам. На нашем сервисе вы сможете без труда и быстро…