Video: Rihanna zasjala na poluvremenu Super Bowla, otkrila da je ponovo trudna

Pjevačka pop zvijezda Rihanna ponovo je zasjala na pozornici nakon petogodišnje stanke, nastupivši u poluvremenu Super Bowla, najgledanijeg sportskog događaja u SAD-u.

Rihanna je nastupila pjevajući i plešući na lebdećim platformama, koje su se polako spuštale prema travnjaku na kojem su se za naslov najbolje NFL momčadi u ovoj sezoni borili Kansas City Chiefs i Philadelphia Eagles.

Bila je obučena u crveno padobransko odijelo, a u nastupu koji je trajao oko 15 minuta izvela je dijelove svojih najvećih hitova uz pratnju desetina plesača obučenih u bijele trenerke.

Za 34-godišnju pjevačicu s Barbadosa ovo je bio prvi izlazak na veliku scenu u posljednjih pet godina, nakon turneje na kojoj je bila kad je 2016. izdala svoj posljednji album “Anti”.

Nastup u poluvremenu Super Bowla rezervisan je za najveće muzičke zvijezde pa su tako kroz godine gledaoce na stadionima i još njih stotine miliona pred televizijskim ekranima zabavljali Lady Gaga, Beyonce, Prince, Madonna, Rolling Stones i mnogi drugi.

Američku himnu uoči početka dvoboja otpjevao je poznati country izvođač Chris Stapleton, a Oscarom nagrađeni glumac Troy Kotsur je paralelno izvodio himnu na američkom znakovnom jeziku.

Također, Rihanna je prije početka nastupa otkrila da je ponovo trudna nakon što je u maju prošle godine rodila prvo dijete.

(TIP/Izvor: Hina/N1/Foto:  EZRA SHAW / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.