Ovo su najpopularnije seks poze u svijetu: Pozu 69 obožavaju Danci, pseću vole u Njemačkoj

Pseća poza se pokazala posebno popularnom u Kanadi, Singapuru, Grčkoj, Njemačkoj i Južnoj Africi. Obrnuta kaubojka je najtraženija u Velikoj Britaniji, Irskoj, Norveškoj i u Argentini…

Najpopularniji seksualni položaj na svijetu je tzv. doggy ili pseća poza, pokazalo je to istraživanje Cult Beautyja u kojemu su se orijentirali na podatke o tome kakve poze su ljudi najviše pretraživali na Googleu.

Među pet najtraženijih seks položaja na svijetu bili su i misionarska, obrnuta kaubojka, kaubojka i poza 69.

Također, istraživanje je pokazalo kako su potrage na webu za pozama u seksu značajno porasle u posljednjih godinu dana.

– Doggy je trenutačno je najpopularniji seksualni položaj na svijetu, a taj je izraz u prosjeku tražen više od 820.000 puta mjesečno. Misionarska je pretraživana 600.000 puta, a obrnuta kaubojka ima 480.000 pretraživanja. Kaubojka se, također, pokazala vrlo popularnom, taj izraz je pretražen 390.000 puta, a poza 69 tražena je 360.000 puta – objasnili su istraživači.

Pseća poza se pokazala posebno popularnom u Kanadi, Singapuru, Grčkoj, Njemačkoj i Južnoj Africi. Obrnuta kaubojka je najtraženija u Velikoj Britaniji, Irskoj, Norveškoj i u Argentini. prenosi 24sata.hr.

Nizozemci vole misionarski seks, a Francuzima je favorit kaubojka, što je slučaj i u Španjolskoj, Turskoj i Brazilu. U Danskoj, Belgiji i Poljskoj parovi se najčešće zabavljaju uz pozu 69.

– Seks je jedan od najintimnijih i najposebnijih činova u kojima sudjelujemo, a kada nađemo svoju omiljenu pozu koja zadovoljava obje osobe, to svakako podiže iskustvo na novu razinu. Sjajno je vidjeti takav niz omiljenih položaja u seksu diljem svijeta – kazao je glasnogovornik Cult Beautyja, tvrtke koja se, između ostalog, bavi i prodajom seksualnih igračaka, prenosi The Star.

(TIP/Foto: Dreamstime)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.