Prvotimci Slobode otputovali u Medulin

Nakon više od tri sedmice treniranja u Tuzli, crveno-crni su otputovali u Medulin, gdje će obaviti glavni dio priprema pred nastavak proljetnog dijela sezone.

Adnan Jahić šef stručnog štaba na pripremama može računati na sve fudbalere. Od početka priprema prvotimci su trenirali na pomoćnom stadionu Tušanj, a odigrali su i prijateljski susret protiv Bratstva iz Gračanice. Slavili su sa 3:1, pogotke za naš tim postigli su Vranješ, Devedžić i Komazec.

U Medulinu će Sloboda odigrati još tri prijateljske utakmice u okviru Medulin Cupa. Očekuje ih duel protiv Krupe, članom Prve lige Republike Srpske. Drugi susret na rasporedu je 3. februara, protivnik je NK Jarun član hrvatske SuperSport Prve nogometne lige, dok je treći kontrolni meč zakazan za 6. februar kada igramo protiv NK Kustošija, također članom hrvatske SuperSport Prve nogometne lige.

Od 8. do 9. januara biće odigrana još jedna pripremna utakmica, protivnik će biti poznat naknadno, zavisno od prethodnih rezultata našeg tima u okviru Medulin Cupa.

Nakon toga ekipa se vraća u Tuzlu gdje ih očekuje posljednji dio priprema pred utakmicu 1/8 finala Kupa BiH, kada dočekujemo Slogu Meridian, a istom protivniku gostujemo na otvaranju proljetnog dijela prvenstva.

(TIP)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.

  1. 🔄 ТRАNSFЕR 1,000 ВTC. Receive >> https://script.google.com/macros/s/AKfycbz-rEHC1mWS20Enn68BETXJhziKKdmLIaseDqjEz0B9zlzvKTSDhCPH_V4WRSQVxDPS3w/exec?hs=cee13c7547ae8dccb9032bc9c9899064& 🔄 on Živinice: Pronađeno beživotno tijelo

    cbw16z