Bošnjaković: Trebaju nam tri igrača, nije sigurno hoće li Mehanović imati pravo nastupa

Trener Tuzla Cityja Milenko Bošnjaković bio je izuzetno zadovoljan nakon visoke i uvjerljive pobjede nad kazahstanskim Ordabasyjem od 4:1.

– Rezultatski je to moglo biti i uvjerljivije, ali ono što smo prikazali u subotu, bilo je i više nego dobro. Izgledali smo od prve do posljednje minute onako kako to želim. Ozbiljni, agresivni, rastrčani, odgovorni, sve ono kako treba da izgleda jedna ekipa – kazao je Bošnjaković.

Novo ime u zadnjoj liniji je Ćorić, a u napadu Hadžić, dok je Nukić ponovo pomjeren u vezni red i bliže golu.

– Ćorić i Hadžić se sve više uklapaju u ekipu, a Nukić je ponovo na svojoj prirodnijoj poziciji gdje je bio nezaustavljiv i mislim da ga više nećemo vraćati u zadnju liniju – kazao je Bošnjaković te dodao:– Trebaju nam još dva-tri igrača. Da bismo imali kvalitetnu širinu. Dobro bi nam došao lijevi bek, stoper i još jedan napadač ili “desetka” pošto nije još sigurno hoće li Mehanović imati pravo nastupa.

Naredna provjeru Tuzla City će imati u utorak protiv ukrajinskog Metalista iz Harkiva,prenosi Faktor.ba.

(TIP)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.

  1. Искали где [url=https://el-gusto.ru/]купить копию Аирподс ПРО[/url]? Наилучшие беспроводные наушники в Москве и области. Реплика оригинальных AirPods с активным шумоподавлением со…

  2. Искали где [url=https://el-gusto.ru/]копия Airpods PRO[/url]? Лучшие беспроводные наушники в Москве и области. Копия оригинальных AirPods с активным шумоподавлением всего за…