Eichhorst i Palmer s Interresornom radnom grupom

Sastanak članova Interresorne radne grupe za izmjenu izbornog zakonodavstva BiH sa direktoricom za zapadni Balkan, Tursku i Veliku Britaniju pri Evropskoj službi za vanjske poslove (EEAS) Angelinom Eichhorst i specijalnim izaslanikom SAD-a za izbornu reformu Matthew Palmerom počeo je jutros u Sarajevu.

Eichhorst i Palmer borave u višednevnoj posjeti Bosni i Hercegovini, gdje sa domaćim političarima razgovaraju o izmjenama izbornog zakonodavstva u BiH.

Jučer ujutro Eichhorst i Palmer održali su sastanak sa članovima kolegija oba doma Parlamentarne skupštine BiH, nakon čega su u Delegaciji EU nastavljeni razgovori sa liderima političkih partija.

Na razgovorima su bili predsjednici SDA Bakir Izetbegović, HDZ-a BiH Dragan Čović, SNSD-a Milorad Dodik, te lideri opozicionih stranaka iz Republike Srpske – SDS-a, PDP-a i DNS-a.

Prema ranijim najavama, razgovori o izmjenama Izbornog zakona BiH u narednih par dana bit će nastavljeni u Neumu

(TIP/Fena)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.

  1. Одни проблемы. [url=https://apps.rustore.ru/app/com.leonru.mobile5]Приложение бк леон вылетает[/url] и с чем связана данная проблема я не знаю. Но лучше поискать другой источник…