Promovisana knjiga “Svi naši zmajevi,10 godina sportske karikature i ilustracije 2011. – 2021.”, autora Zdravka Cvjetkovića

Promocija knjige “Svi naši zmajevi, 10 godina sportske karikature i ilustracije 2011. – 2021.” autora Zdravka Cvjetkovića,  u utorak  je održana u Kući i ateljeu Ismet Mujezinović u Tuzli. Uz promociju, posjetioci imaju priliku da pogledaju i izložbu, na kojoj je prikazan dio karikatura i ilustracija objavljenih u knjizi. Knjiga predstavlja zbirku od 88 sportskih karikatura i ilustracija Cvjetkovića koje kroz proteklih 10 godina prate uspjehe BH sportista.

(TIP/Izvor: RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.