Uhapšena osoba koja je vozilom usmrtila maloljetnika

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor danas su uhapsili osobu N.Đ. iz Prijedora zbog postojanja osnova sumnje da je sinoć oko 00.50 sati učestvovao u saobraćajnoj nezgodi, u kojoj je maloljetna osoba kao pješak, smrtno stradala, a osumnjičeni se sa vozilom udaljio sa mjesta događaja.

“Operativnim radom na terenu policijski službenici su identifikovali i lišili slobode lice N.Đ. iz Prijedora, koje se nakon saobraćajne nezgode putničkim automobilom marke Audi udaljilo sa lica mjesta. Vozilo osumnjičenog pronađeno je na području Opštine Laktaši”, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, uz čiju saglasnost policijski službenici preduzimaju potrebne mjere i radnje na kompletiranju i dokumentovanju predmeta te podnošenju izvještaja protiv lica N.Đ..

Policijska uprava Prijedor još jednom apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajna pravila i propise, vožnju prilagode uslovima i stanju na putu, te da odgovornim ponašanjem zaštite sebe i druge učesnike u saobraćaju.

(TIP/Izvor: Anadolija/Foto: N1)