TK: Devet udesa, dvoje povrijeđenih zadržano u UKC-u

Četiri lica povrijeđena su u devet saobraćajnih nezgoda koje su se dogodile na području Tuzlanskog kantona u protekla 24 časa, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova ovog kantona.

Vozač skutera “sonik” čiji su inicijali A.B. (21) iz Tuzle povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi u Tuzli i zadržan je na liječenju na Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla.

U ovom udesu učestvovao je i M.T. (71) iz Tuzle.

Tridesetosmogodišnji D.H. povrijeđen je u tuzlanskom naselju Lipnica kada je automobil kojim je upravljao sletio sa kolovoza.

I ovaj Tuzlak zadržan je na liječenju u UKC Tuzla.

(TIP/Srna)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.