Šarolike ponude turističkih agencija, cijene već od 146 KM

Prvi maj – Praznik rada, ove godine pada u ponedjeljak, pa će mnogi građani Bosne i Hercegovine imati produženi vikend. Turističke agencije su već pripremile šarolike ponude, a cijene aranžmana kreću se već od 149 KM.

Kao i inače, turističke agencije u ponudi imaju primorje susjedne Hrvatske, brojne evropske destinacije, a tu je i Dubai. Također, već su počeli aranžmani za Tursku.

Centrotours u svojoj ponudi ima hotele na Jadranu. Aranžmani se kreću od 416 KM za tri noćenja (dvije osobe). Aranžman je all inclusive, a u pojedinim hotelima biće organizovana i “prvomajska fešta”. Ponude za Istanbul se kreću od 895 KM dok su rivijeru Antalije predviđeni aranžmani od sedam noćenja po cijenama od 845 KM pa naviše.

Za one koji se žele zabaviti, tu je ponuda za Legoland u periodu od 28. aprila do 2. maja po cijeni od 389 KM.

Sola Azur i Buena Vista poznati su po aranžmanima za mlade. Tako organizuju Spring Break u Budvi po cijeni od 149 KM. Tu su i bus ture: Rim, Azurna obala, Venecija, Budimpešta – cijena od 249 KM. Tu je i aviotura za Dubai po cijeni od 799 KM.

Golden Tours organizuje putovanja u Istanbul, Atinu, Dubai, Lisabon, Madrid, Pariz i Mlatu te nudi “Portugalsku turu”.  Portugalska tura traje od 29. aprila do 5. maja. Cijena je blizu 1900 KM.

Neke agencije poput Fibule, nude last minute ponude za letove od 28. aprila do 5. maja.

No, i ove godine veliki broj građana će provesti ovaj praznik na popularnim izletištima širom Bosne i Hercegovine kao i jedinom gradu u BiH koji je na moru.

(TIP/Izvor: N1/Foto: Pixabay)