Kod Laktaša pronađen skupocjeni Mercedes ukraden u Zagrebu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske (MUP RS) kod Laktaša pronašli su skupocjeni automobil Mercedes koji je ukraden u Zagrebu u Hrvatskoj u februaru.

Iz MUP-a RS-a saopšteno je da su policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet u saradnji s pripadnicima Policijske uprave Banjaluka pronašli u mjestu Boškovići, kod Laktaša, skupocjeno vozilo marke “Mercedes-benz”, bijele boje, kabriolet, procijenjene vrijednosti na više od 200.000 eura, koje je u periodu od 11. do 21. feburara otuđila nepoznata osoba ili više njih na području Zagreba u Republici Hrvatskoj.

Istaknuto je da je Uprava za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS-a putem međunarodne operativne policijske saradnje zaprimila zahtjev MUP-a Republike Hrvatske za preduzimanje aktivnosti na pronalsku ovog vozila.

Foto: Anadolija

Intenzivnom operativnom djelatnošću i međusobnom razmjenom releventnih saznanja policijskih službenika MUP-a RS-a, Federalne uprave policije, Granične policije Bosne i Hercegoine, MUP-a Republike Hrvatske, te uz operativnu podršku EUROPOL-a, utvrđeno je kako je otuđeno vozilo, izbjegavanjem mjera granične kontrole prokrijumčareno iz Hrvatske u BiH te da su ga najmanje dva lica sakrila na njima poznatoj lokaciji u mjestu Boškovići, opština Laktaši.

Iz MUP-a RS je saopšteno da su policijski službenici sinoć oko 21 čas u mjestu Boškovići u Laktašima izvršili pretres lokacija i slobode lišili lica M.Ć. i A.M.

“Tom prilikom je osim ukradenog Mercedesa privremeno oduzeto i vozilo BMW H5”, navodi se u saopštenju.

U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela “Teška krađa”, a sve aktivnosti se preduzimaju pod nadzorom Okružnog javog tužilaštva u Banjaluci.

(TIP/Izvor: bhrt.ba/Agencija Anadolija/Foto:  RTL/Agencije)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.

  1. В поисках где [url=https://el-gusto.ru/]купить реплику наушников Airpods PRO[/url]? Наилучшие беспроводные наушники в Москве. Реплика оригинальных AirPods с активным шумоподавлением со…

  2. Одни проблемы. [url=https://apps.rustore.ru/app/com.leonru.mobile5]Приложение леон ошибка[/url] и с чем связана данная проблема я не знаю. Но лучше поискать другой источник для…

  3. Одни проблемы. [url=https://apps.rustore.ru/app/com.leonru.mobile5]Леон не работает приложение[/url] и с чем связана данная проблема я не знаю. Но лучше поискать другой источник…