Ljubavni horoskop za mart: Blizanci i Ribe, ovo će biti vaš mjesec

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju na ljubavnom polju u martu 2023.

Venera u Ovnu do 16. marta traži hrabrost i direktno iskazivanje osjećanja. Bićemo zaljubljivi i direktni, a kako će se osjećati svaki horoskopski znak tokom ovog tranzita i do kraja marta, pročitajte u ljubavnom horoskopu.

Ovan

Prvih dana u mjesecu predstavnici znaka Ovna biće vrlo srećni u svojim ljubavnim vezama. Slobodni predstavnici znaka mogu upoznati nekog posebnog! Također, lako biste mogli obnoviti stare odnose. U svakom slučaju, ljubav vam cvjeta. Svakako, ne zaboravite da ostanete razboriti iako će vas pogoditi Kupidonova strelica.

Bik

Vaš uspjeh u karijeri ovog mjeseca ima prednost nad porodičnim životom. To može nepovoljno da utiče na emotivne odnose. Ne zanemarujte partnera, provodite više vremena zajedno. Lako ćete upoznavati nove ljude i sticati prijatelje. Ne odbijajte pozive na zabave.

Blizanci

Sudbina vam daje priliku da obnovite izgubljene veze iz prošlosti. Ako ste slobodni, zvijezde vam obećavaju sudbonosne susrete. Možete naći savršenog saputnika. Češće ćete izlaziti i zabavljati se. Strpljenje će vratiti život vašem braku. Ključ harmonije je smirenost.

Rak

Harmonični odnosi se grade na konstruktivnom dijalogu. Izbjegavajte svađe. Svaka osoba ima svoje gledište i mišljenje. Za oboje je korisno da razgovarate bez zameranja. Vaša usamljenost neće dugo trajati. Uskoro vas očekuje poznanstvo koji obećava. Ako imate partnera, pokušajte drugačije da gledate na svog izabranika. Sjetite se zašto ste se zaljubili u njega – to će ojačati vašu vezu.

Lav

Insistiranje na svojim stavovima i kritikovanje partnera nije baš konstruktivno. Organizujte romantično iznenađenje ili jednostavno otvoreno razgovarajte da biste ojačali vezu. Bez razgovora je teško razumeti šta se događa u duši čoveka. Važno je shvatiti da sebičnost nikoga ne čini srećnim. Morate biti fleksibilni i otvoreni za promene u vašoj vezi.

Djevica

Impulsivne odluke doneće više štete nego koristi. Da biste izbegli razočaranje u ljubavi, ne srljajte u odnos i razgovarajte s nekim ko vam je blizak. Početak proleća donosi vam puno energije i posvećenosti poslu. Ako ste u vezi, pokažite više interesovanja za probleme voljene osobe.

Vaga

Iako je malo vjerovatno da ćete u martu sresti osobu koja vam može promijeniti život, imate mnoštvo razloga za radost. U međuvremenu, možete razmišljati o tome šta vas sprječava da gradite odnose. Jeste li otpustili prošlost i stare veze? Oni predstavnici znaka koji su u vezi ojačaće odnos iskrenim razgovorima i otvaranjem partneru.

Škorpija

Astrolozi vam preporučuju da slušate svoju intuiciju kako ne biste upali u romantičnu zamku. Morate preduzeti inicijativu nad svojim životom. Bez oklevanja ćete uroniti u ljubavnu avanturu. U svakoj vezi važno je pokazati ljubaznost i saosećanje kako ne biste povredili partnera.

Strijelac

U potrazi za pravom ljubavlju, ne treba gubiti optimizam. Iako vi cijenite slobodu i ne želite da se previše vežete, mogao bi vas u martu frustrirati niz neuspješnih pokušaja da započnete vezu. Nemojte da se plašite odbiti osobu koja vas ne zadovoljava. Ako ste u vezi, u ovom mesecu nepovjerenje će vas mučiti. Moguć je povratak bivše ljubavi.

Jarac

Marljivošću i odgovornošću ćete postići uspeh u svim poljima svog života. Prilikom izbora partnera, bilo bi mudro zatražiti savet voljenih. Ne gubite vreme na neozbiljnu osobu. Takvi odnosi vam neće doneti ništa dobro. Do kraja meseca očekuju se prijatna poznanstva.

Vodolija

Ne oslanjajte se na sreću, morate planirati svoj budući život. Iako je romansa na poslu moguća, to ne bi trebalo da utiče na vašu radnu sposobnost. Nećete uvijek imati dovoljno vremena i volje za romantične sastanke. U drugoj polovini ovog meseca bićete obasipani pažnjom. U vašem okruženju postoji neko ko vas može i želi usrećiti. Otvorite oči.

Ribe

U proljeće postoji dobar potencijal za početak duge, ozbiljne veze. Ne osvrćite se. U prošlosti nema ništa za vas. Uživajte u svakom trenutku ako želite da izgradite jaku vezu. Ne odustajte od novih ljubavnih sastanaka. Budite empatični prema svom partneru, prenosi Zadovoljna.rs.

(TIP/Foto: Shutterstock)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.

  1. [url=https://arusak-attestats.ru/]http://arusak-attestats.ru[/url] - Можно ли купить аттестат – путь для вашему перспективам. На нашем сервисе вы сможете без труда и быстро…