Izvršio samoubistvo aktiviranjem eksplozivne naprave u zgradi suda

U eksploziji bombe u podgoričkom Osnovnom sudu poginula je jedan osoba, a pet ih je povrijeđeno, javlja Radiotelevizija Crne Gore. RTCG navodi da je poginuo M.B. (40) iz Podgorice. Kako je saopštio Srđan Korać iz Uprave policije, do eksplozije je došlo u 11:35 sati.

“U 11:35 časova dobili smo obavještenje da je u zgradi Osnovnog suda aktivirana eksplozivna naprava i da ima povrijeđenih. Utvrdili da je smrtno stradao M.B. (40) koji je aktivirao eksplozivnu napravu”,  rekao je Korać.

Iz Uprave policije su kazali da su povrijeđeni zbrinuti u Kliničkom centru, te da se najvjerovatnije ne radi o teškim povredama.

Direktorica Kliničkog centra Crne Gore (KCCG), Ljiljana Radulović, saopštila je da je toj zdravstvenoj ustanovi javilo sedam osoba, od kojih je petoro povrijeđeno. Kako je kazala, svi su stabilnog zdravstvenog stanja. “Teku sve dijagnostičke procedure, kako bismo konstatovali povrede. Najznačajnije je da su svi stabilnih vitalnih parametara”, kazala je Radulović.

Na licu mjesta su policijske i ekipe Hitne pomoći, a uviđaj je u toku.

(TIP/Izvor: federalna.ba/Foto: rtcg.me)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.