Video: Osam uhapšenih u Srbiji, zaplijenjeno 80 kilograma marihuane

Policija u Nišu uhapsila je osam pripadnika kriminalne grupe i zaplijenila 80 kilograma marihuane.

Uhapšeni su osumnjičeni da su se bavili krijumčarenjem, prodajom, skladištenjem i transportom velikih količina marihuane, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

Policija je prvo u Nišu uhapsila vozača kamiona čiji su inicijali I.P, nakon što je u tom vozilu pronađeno 30 kilograma droge.

On je osumnjičen da je, po nalogu članova grupe, trebalo da preveze drogu u Tursku, te mu je nakon hapšenja određen pritvor do 30 dana.

Policijski službenici su u nastavku akcije uhapsili organizatora grupe A.R. i Dž.I, obojica iz Preševa.

Uhapšeni su i I.M, M.A, P.M, S.J. i D.Đ. (28), svi iz Niša.

Pretresom stanova i drugih prostorija koje su koristili u Nišu zaplijenjeno je još 50 kilograma marihuane.

Akciju su izvršili pripadnici MUP Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Žandarmerijom, a po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu.

Osumnjičenima, koji su privedeni zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet droga, određeno je zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

(TIP/Izvor: Srna)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.

  1. Bellenty - ваш надёжный союзник в области конвейерных решений. Для вас [url=http://bellenty.by/]купить ленту конвейерную[/url] помогут консультанты интернет-магазина. Благодаря нашему опыту…

  2. Bellenty - ваш надёжный союзник в области конвейерных решений. Для вас [url=http://bellenty.by/]цена ленты конвейерной в Минске[/url] помогут консультанты магазина. Благодаря…