Foto/Proveo je 1200 sati pod iglom: Njegovo tijelo je kao crni oklop

Mladi tata je podijelio fotografije sa svojih 200 tisuća pratitelja na kojim je pokazao svoje potpuno tetovirano tijelo za koje je trebalo čak 1200 sati i potaknuo puno interesa za proces koji je prošao…

Muškarac prekriven tetovažama često dijeli fotografije ‘umjetnosti’ na svojem tijelu. Remy je potrošio nevjerojatnih 1200 sati (a kaže možda i više) na tetoviranje te je otkrio da ne planira prestati.

Sada je Remy, tata jednog dječaka, koji je 95 posto svog tijela prekrio tetovažama, iznenadio pratitelje svojom posljednjom objavom.

Objavljujući fotografije na Instagramu, Remy je napisao: ‘Svi imamo svoje demone. Ja sam u miru sa svojima.’

– Općenito govoreći, različitosti drugih ljudi smatramo uznemirujućima ili uvredljivima samo kada nismo u miru sami sa sobom. Nitko drugi nikada ne bi trebao imati toliku moć nad vašim emocijama samim time što postoji i gleda svoja posla – napisao je uz objavu.

Ali nije u glavnom natpisu otkrio neke tajne o svom putovanju dok je odgovarao na nekoliko komentara.

Jedan komentator je pitao: ‘Koje je bilo najbolnije mjesto za tetovirati?’ Na što je Remy drsko odgovorio: ‘Ovisi o danu.’

U međuvremenu je drugi pratitelj napisao: ‘Nadahnjujuće. Kako je bilo tetovirati potkoljenice?’ A tata je odgovorio: ‘ Nije tako strašno, stvarno.’

Na fotografijama se vidi što je sve Remy radio na svojem tijelu, koje ukrase je stavljao i niz tetovaža na skoro potpuno crnom tijelu.

Cijelo mu je tijelo prekriveno crnom bojom, uključujući cijele ruke, prsa i noge piše britanski Sun.

Jedan korisnik Instagrama je napisao: ‘Izgleda fantastično brate’, dok je drugi dodao: ‘Još jednom mudre mudre riječi.’

Njegovi pratitelji na Instagramu često hvale njegovo dokumentiranje na putovanju do željenog tijela. A pokazao je i kako je izgledao prije nego se odlučio tetovirati, prenosi 24sata.hr.

Jedan je napisao: ‘Sigurno si postavio neki rekord za ovo što radiš’, dok je drugi dodao: ‘Vrlo impresivne tetovaže.’

(TIP/Foto: Instagram)