Foto/Čeka drugu bebu s posinkom: ‘Zaspem, a ona mu se uvuče u krevet. I vrati se nakon seksa’

Ruska influencerica Marina Balmasheva (37) započela je vezu sa posinkom (23) kada je on bio na studentskim praznicima. Sada očekuju drugo dijete. Njegov otac i njezin bivši muž šokiran je njihovom vezom…

Influencerica koja se tematski bavi mršavljenjem Marina Balmasheva (37) očekuje svoje drugo dijete s posinkom Vladimirom ‘Vovom’ Shavyrinom (23) kojeg je odgajala od svoje sedme godine.

Marina Balmasheva već ima kćer s 23-godišnjim Vladimirom. Njegovog oca Alekseja (47) Marina je ostavila kad je Vladimir još bio student – jer se u njega zaljubila.

Par, koji je danas u braku, iako nije jasno kada su se vjenčali, započeo je romansu tijekom praznika kada se Vladimir vratio kući s fakulteta, ostavivši Marininog bivšeg muža i Vladimirovog oca samog s petero posvojene djece.

Ruskinja je u Instagram objavi za svojih 620.000 pratitelja rekla: ‘Primamo vašu ljubav i iskrene čestitke’.

– Saznali smo za novu trudnoću na nasipu u Sukhumiju (crnomorsko ljetovalište).

Komentari na internetu variraju od zbunjenosti, ljutnje i šoka čestitki koje je par dobio.

Nakon što je otkrila svoj odnos s posinkom, Marina je napisala: ‘Toliko ljudi mi govori da se našminkam, da stavim umjetne trepavice i da uvijem stidne dlačice – za svog mladog muža.’

– Ali postoji jedna stvar – zaljubio se u mene sa svim mojim ožiljcima od plastičnih operacija, celulita, viseće kože i osobnosti. I ne želim se praviti da sam bolja nego što jesam – napisala je.

Ispričala je i kako je inzistirala na predbračnom ugovoru kako bi zadržala sav svoj novac i imovinu u slučaju da njihov brak završi razvodom.

Njezin bivši Alexey ogorčeno je rekao novinarima: ‘Ona je zavela mog sina – prije nje nije imao djevojku.’

– Nisu se sramili seksati se dok sam ja bio kod kuće. Oprostio bih joj prevaru, da nije u pitanju moj sin – izjavio je za Daily Star.

– Došla bi u krevet našeg sina po noći dok bih ja spavao, a nakon toga se vraćala i ležala sa mnom u krevetu kao da se ništa nije dogodilo – izjavio je Marinin bivši muž i Vladimirov otac Alexey, prenosi 24sata.hr.

(TIP/Foto: Instagram)

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.

  1. [URL=https://goznaka-diploms.com/ ] https://gosznak-diplomixs.com/ [/URL] Купить диплом техникума в москве- Таков способ обрести официальный удостоверение по завершении образовательного учреждения. Свидетельство раскрывает…

  2. Привет любители софта! uFiler - бесплатный и простой в использовании торрент-клиент от российских разработчиков Elecard. Управляйте скачиваниями, настраивайте скорости и…

  3. Ищете где [url=https://mdou41orel.ru/]реплика наушников Airpods PRO[/url]? Лучшие беспроводные наушники в Москве и области. Копия оригинальных AirPods с активным шумоподавлением по…