Video/Masakr u Crnoj Gori: Ubijeno 10 osoba; Pucao i na djecu, pa ga likvidirala policija; Objavljen identitet ubice

U masovnoj pucnjavi koja se dogodila u petak oko 16 sati na Cetinju ubijeno je 10 osoba, a 6 osoba je ozlijeđeno, potvrđeno je Radio televiziji Crne Gore iz Uprave policije. Isti izvor javlja kako je tragediji prethodio porodični sukob, nakon čega je napadač nasumice pucao na prolaznike na ulici. Napadač (34) je pucao i na policiju, a u tom obračunu je ubijen.

Crnogorska Pobjeda objavila je i identitet napadača te javila kako je riječ o Vuku Boriloviću (34) sa Cetinja. Prema informacijama Radio televizije Crne Gore, 34-godišnji muškarac navodno je pucao i na djecu.

U cetinjskoj bolnici hospitalizirane su 4 ranjene osobe, dok je dvoje ranjenih prevezeno u Klinički centar u Podgorici. Među ozlijeđenima je i jedan policajac.

Zločin se dogodio u naselju Medovina.

Taj dio grada je blokiran, pojačana je nazočnost policije, a okupio se i veliki broj građana Cetinja. Od očevica sa lica mjesta saznaje se da je napadač išao kroz naselje i nasumično pucao na građane koji su se tu zatekli, javlja Radio televizija Crne Gore, prenosi Jutarnji.hr.

Napadač sa Cetinja je, prema informacijama Pobjede, ubijen prilikom bijega ka Orlovom kršu. Policija ga je pokušala svladati, on se odbijao predati i pucao u službenike policije.

Navodno nema kriminalnu prošlost.

(TIP/Foto:RTCG)