TIP objavljuje kako su prošli ‘preletači’ na listi SDA za TK

Izvršni odbor kantonalne organizacije SDA Tuzlanskog kantona je na sjednici održanoj 20.06. 2022 godine donio odluku o utvrđivanju prijedloga kandidatskih listi kandidata/kandidatkinja SDA TK na Općim izborima 2022. godine.

Zanimljivo je kako su ‘prošli’ politički prelatači koji su oborili vlast u Tuzlanskom kantonu predvođenu  SDP-om  i priklonili se SDA-u.

Jasmina Lugavić (SDA-PDA-SDA) predložena je na poziciji 2 liste za Skupštinu Tuzlanskog kantona, Lejla Vuković (SBB-SDA) na broju 6, dok je Smajo Mandžić (SDA-PDA-SDA)  predložen kao kandidat na posljednjem broju 40.

Kako TIP saznaje, predsjednik Kantonalne organizacije SDA TK Fahrudin Skopljak nema podršku većine delegata SDA u Tuzlanskom kantonu.

Vezano:

Predsjednik KO SDA TK Fahrudin Skopljak: ‘To što se dogodilo će nam otežati put, ali…’

Zildžić se oglasio nakon incidenta u KO SDA TK: ‘Takve situacije su realnost’

Napeto u SDA: Sukobili se Salko Zildžić i Smajo Mandžić

16 imena: GO SDA Tuzla predložio kandidate za izborne liste

(TIP)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.

  1. Откройте для себя новейшие обновления в приложении БК Олимп для Android! [url=https://olimp-apk.ru/]Приложение Олимп[/url] доступно сейчас. Мы улучшили наше приложение, чтобы…