Horoskopski znakovi kojima je napredovanje u karijeri važnije od ljubavi

Ova četiri horoskopska znaka karijeru stavljaju iznad svake veze. Bez obzira na sve, uvijek nastavljaju biti pragmatični i daju prednost poslu i karijeri jer su aktivni, motivirani i imaju ogromne želje u životu…

Kada se bira između veze i karijere, prema astrologiji, ova četiri horoskopska znaka će izabrati posao.

Lav

Rođeni u horoskopskom znaku Lava poznati su kao vođe. Ne libe se teškog rada. Bez obzira na to što rade, nerijetko napreduju u svemu. Od logike do zauzimanja stava o svojim postupcima, Lavovi su dominantne ličnosti kada je u pitanju karijera i ne mogu tolerirati bilo koju vrstu pritiska na radnom mjestu.

Naime, oni će uvijek raditi dvostruko više kako bi došli do pozicije moći gdje im nitko ne može zapovijedati. U stanju su lako žrtvovati svoje odnose zbog pozicije i napretka na poslu.

Ovan

Kada je riječ o ambiciji i motivaciji, Ovan će se istaknuti. Poznati su po svom burnom životu i samo priznanje ih može potaknuti na rad zbog čega je njihova glad za karijerom uvijek velika i jako se trude da ostvare svoje ideje, planove i vizije. Oni neće dvaput razmisliti kada treba odbaciti vezu zbog posla ili karijere.

Djevica

Djevice su previše zaljubljene u pojam radnog savršenstva i fascinira ih dojam uspjeha. Jedina stvar koja je bitna u životu Djevice je da joj se ime povezuje s najboljim.

One ne mogu podnijeti bilo kakav neozbiljan stav kada je u pitanju posao i mogu se usredotočiti na radni život bez ikakvih negativnih vibracija. Njima je lako odustati od dugogodišnje ljubavne veze zbog karijere, donosi Pinkvilla.

Strijelac

Nije tajna da Strijelci prilično vole slobodu, kao i da su entuzijastični i slobodoumni. Puni su motivacije pa ih ne možete vezati u ljubavi.

Predstavnici ovog znaka uvijek traže načine za poboljšanje i koju god profesiju odabrali, rade s najvećom predanošću kako bi se pokazali najboljima. Oni se nikada ne ograničavaju na ljubav, već na slobodu i napredak te u svoj život utiru put budućnosti, prenosi 24sata.hr.

(TIP/Foto: Dreamstime)

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.