Aguero napokon debitirao za Barcelonu: “Sad se moram navijačima odužiti za ljubav”

Tri i pol mjeseca nakon što je stigao na Camp Nou kao slobodan igrač iz Manchester Cityja, Sergio Aguero debitirao je za Barcelonu.

U prvoj utakmici nakon reprezentativne stanke Barcelona je svladala Valenciju 3:1. To joj je tek druga pobjeda u svim natjecanjima od početka rujna.

Slavni Argentinac ušao je u 87. minuti, malo nakon što je Coutinho postavio konačni rezultat.

“Debi je bio dobar jer smo pobijedili, a to je najvažnije”, kratko je prokomentirao Aguero svojih prvih nekoliko službenih minuta u dresu ranjenog katalonskog diva.

“Bilo je sjajno čuti navijače kako skandiraju ‘Kun, Kun’, a sad je na meni da im se odužim za tu ljubav”, rekao je Aguero.

Zbog dobi, jake konkurencije i ozljeda Aguero je u svojoj posljednjoj sezoni u Manchester Cityju bio limitiran na 20 nastupa i šest golova, a na ljeto je kao slobodan igrač prešao u Barcelonu jer je želio konačno i na klupskoj razini zaigrati s prijateljem Leom Messijem, ali želja mu se nije ostvarila jer je najbolji nogometaš svijeta naposljetku morao otići u PSG.

Početak sezone Aguero je propustio zbog ozljede lista, a njegov bi povratak mogao biti vjetar u leđa napaćenom velikanu, kojeg je sinoćnja pobjeda uzdignula na sedmo mjesto La Lige s pet bodova manje i utakmicom manje od vodećeg Real Sociedada.

Barcelona u srijedu protiv kijevskog Dinama traži prve ovosezonske bodove u Ligi prvaka, a u nedjelju je očekuje prvi ovosezonski El Clasico i prilika da se s oporavljenim Argentincem priključi borbi za naslov prvaka, prenosi Index.hr.

(TIP/Foto:  AP Photo/Joan Monfort/Guliver)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.

  1. Познакомьтесь с новейшим обновлением приложения БК Олимп для Android, преобразующим ваш опыт в мире ставок! [url=https://olimp-bet-app.ru/]Скачать приложение Олимп на андроид[/url]…