Inter predstavio novi dres

Italijanski prvak Inter predstavio je novi, treći dres. Crne je boje, a preko njega su povučene trake nalik na one na zastavama duginih boja.

Klub je napravio video u kojem je objasnio o čemu se točno radi kad je riječ o dizajnu novog dresa.

“Često smo udaljeni po kulturi, generaciji ili samo zato što među nama postoje granice. Ali ne postoji udaljenost koju mi Nerazzurri ne možemo premostiti, jer smo braća i sestre svijeta.”

(TIP/Federalna.ba)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.