Ljetni horoskop: Otkrijte što nas sve čega naredna tri mjeseca

Dok će neki ovo ljeto zaglibiti u poslovnim obavezama, drugi će ga, poput Ovna provesti poprilično opušteno i maksimalno ga iskoristiti. Rakove će posjetiti muze pa će početi i više pisati…

Ovan

Ljeto započinjete s radom oko kuće jer se od 21. lipnja do 21. srpnja Sunce useljava u vašu 4. kuću. Možda planirate preseljenje ili obiteljske izlete. Mogli biste se osjećati i malo zatvoreno u sebe ili suviše emotivno.

Kad Sunce uđe u vašu 5. kuću, od 22. srpnja do 21. kolovoza, napokon ćete primijetiti kako se vaš društveni život ‘zakuhava’. Također, postoji mogućnost za novu vezu, a moguće je i da se nakon svog druženja odlučite otići sami na godišnji kako biste se prepustili uživanju i svojim hobijima.

Krajem kolovoza, kad kreće sezona Djevice, a Sunce, Mars i Merkur susreću se u vašoj 6. kući, vratit ćete se na posao. Morat ćete se organizirati jer ćete odjednom rješavati puno ‘hitnih’ poslova i svakodnevnih zadataka. Nakon odmora postoji velika šansa da ćete biti super motivirani da krenete na neki sport ili usvojite zdravije navike, a možda i oboje.

Bik

Ljeto započinjete s putovanjima što će potaknuti  Sunce koje se kreće kroz vašu 3. kuću od 21. lipnja do 21. srpnja. Tijekom sljedećih nekoliko tjedana mogli biste se prepustiti pustolovinama izvan svoje kuće kako biste – posjetili neko novo mjesto ili biste mogli odlučiti slobodno vrijeme iskoristiti u druženju s prijateljima.

Kako se Sunce premješta u vašu 4. kuću, od 22. srpnja do 21. kolovoza, više ćete se okrenuti obitelji i – više ćete se družiti s njima, a možda i odlučiti preseliti im se bliže. Ovo je razdoblje u kojem se treba odmoriti i iskoristiti vrijeme kako biste se povezali s obitelji, kako kasnije ne bi žalili za prošlim greškama.

Otprilike krajem kolovoza, Sunce će se susresti s Marsom i Merkurom u vašoj 5. kući, što će vam omogućiti da kraj ljeta maksimalno iskoristite. Iako će se drugima oko vas život nakon ljetnog odmora brzo vratiti u normalu, vi biste mogli ustanoviti da još uvijek imate puno vremena za druženje i izlaske ili da se bavite hobijima koji vam donose radost izvan posla. Osjećat ćete se opuštenije i možda ćete imati i puno više kreativne energije.

Blizanci

Početkom ljeta, od 21. lipnja do 21. srpnja, kad će vam Sunce biti u drugoj kući Blizancima će u prvom planu biti posao. Možda imate neke svoje projekte koje razvijate ili trebate završiti neki projekt na poslu koji će vam zajamčiti promaknuće ili povišicu. U svakom slučaju, bit ćete jako posvećeni poslu.

Od 22. srpnja do 21. kolovoza, Sunce će se useliti u vašu 3. kuću, što će vam dati malo vremena za putovanja ili povezivanje s ljudima u vašem susjedstvu. Možda ćete i na ljetovanju stvoriti neka nova poznanstva.

Krajem ljeta kad se Sunce sretne s Marsom i Merkurom u vašoj 4. kući, mogli biste poraditi na vašem domu ili se čak i preseliti u novi stan ili kuću. U to ćete se vrijeme možda osjećati pomalo osjetljivo i osjećajno, a postoji mogućnost da će vas i obitelj trebati više nego obično, pa ćete se okupirati rješavanjem problema ili pomaganjem.

Rak

Tijekom ulaska Sunca u vaš znak, ljeto započinjete na visokoj nozi. Od 21. lipnja do 21. srpnja bit ćete u centru pažnje i mogli biste privući nove veze ili nove mogućnosti u svoj život. Možda ćete i sastaviti popis ciljeva koje želite slijediti tijekom idućeg perioda.

Od 22. srpnja do 21. kolovoza, Sunce će se preseliti u vašu drugu kuću, a vi ćete s puno samopouzdanja napredovati na poslu. Ako ste samozaposleni, možda ćete primijetiti mogućnosti za novu suradnju ili biste mogli više zaraditi.

Krajem kolovoza, kad se Sunce susretne s Marsom i Merkurom u vašoj 3. kući, možda ćete biti motivirani na više čitanja ili pisanja. Osim toga, mogli biste stvoriti neke planove putovanja za kraj ljeta, zahvaljujući čemu ćete biti u pokretu i susretati mnoge nove ljude.

Lav

Početkom ljeta, kada Sunce uđe u vašu 12. kuću, od 21. lipnja do 21. srpnja, bit ćete povučeni, u svom svijetu. Možda se pojave neki strahovi ili tjeskobe, a moguće je da ćete osvijestiti da u vašem krugu postoje određeni mentaliteti ili odnosi kojih se želite osloboditi.

Kako započinje sezona Lavova, od 22. srpnja do 21. kolovoza, a Sunce se premješta u vaš znak, oslobodit ćete se svojih strahova i imat ćete više energije za nove ciljeve i interese. Možda na kraju privučete neke nove veze u svoj život ili vam vaši bližnji počnu poklanjati više pažnje.

Krajem kolovoza, dok se sunce susreće s Marsom i Merkurom u vašoj drugoj kući, naći ćete uzbudljive mogućnosti za posao, a čak biste mogli pokrenuti i svoje poslovne planove ili predstaviti svoje projektne ideje na (starom ili novom) poslu. Međutim, vjerojatno previše trošite, pa je dobro s vremena na vrijeme provjeriti svoj bankovni račun i ‘smanjiti doživljaj’.

Djevica

Početkom ljeta, od 21. lipnja do 21. srpnja, dok se Sunce useljava u vašu 11. kuću, vaš raspored će bit prepun društvenih aktivnosti. Možda se odlučite  uključiti u novu zajednicu ili ćete se viđati s prijateljima više nego inače. Osjetit ćete da vas drugi podržavaju i potiču.

Od 22. srpnja do 21. kolovoza, Sunce će se useliti u vašu 12. kuću i napokon ćete dobiti malo vremena za sebe. Međutim, možda ćete osjetiti pad energije, a pasivnost vas potakne da počnete razmišljati o svojim ciljevima i koracima koje želite napraviti kako biste se približili tom cilju. U fokusu će vam biti i vaše mentalno zdravlje, a i više ćete se pozabaviti svojim osjećajima.

Potkraj kolovoza Sunce će se sastati s Marsom i Merkurom u vašem znaku, a vi ćete biti spremni ponovno se aktivirati i spremno krenuti prema ostvarenju svojih ciljeva u privatnom i poslovnom životu. Bit ćete fokusirani na sebe i smišljati načine kojima ćete svoje potrebe učiniti prioritetom.

Vaga

Možda ćete primijetiti značajna zbivanja u karijeri koja se događaju početkom ljeta kad Sunce ulazi u vašu 10. kuću. U razdoblju od 21. lipnja do 21. srpnja postoji mogućnost da dobijete bolju poziciju na poslu.

Bit će vremena za opuštanje i druženje kad se Sunce useli u vašu 11. kuću tijekom perioda od 22. srpnja do 21. kolovoza. Mogli biste se puno više družiti s prijateljima, a mogli biste stvoriti i nova poznanstva ili prisustvovati raznim događanjima u zajednici.

Pred kraj kolovoza, sunce će se sastati s Merkurom i Marsom u vašoj 12. kući, a vi ćete se osjećati iscrpljeno. Također, na površinu mogu isplivati brojne emocije koje ste potiskivali i koje više nećete moći odgađati, nego ćete se morati s njima pozabaviti. Odvojite ovo vrijeme za odmor i razmišljanje prije nego što se sve na jesen ponovo pokrene.

Škorpion

Početkom ljeta ćete odlučiti izaći iz svoje zone udobnosti. Sa Suncem koje se useljava u vašu 9. kuću, od 21. lipnja do 21. srpnja, možda se odlučite na inozemno putovanje ili riskirati s nekim potpuno novim iskustvima i avanturama. Mogli biste se odlučiti na tečaj na neku određenu temu kako biste proširili svoje znanje o svijetu.

Od 22. srpnja do 21. kolovoza, dok se sunce premješta u vašu 10. kuću,  u centru pažnje će biti posao. Možda ćete se prilagođavati novoj poziciji ili se baviti većim projektima, no u oba slučaja dobivat ćete pohvale od šefa. Ljudi će primijetiti vaše napore i s vremenom će vam se isplatiti.

Potkraj kolovoza, dok će se sunce susreće s Merkurom i Marsom u vašoj 11. kući, uhvatit ćete predah i moći ćete provesti više vremena u druženju. Možda ćete se odlučiti provesti i dio slobodnog vremena u druženju s poslovnim suradnicima ili se pridružiti humanitarnom radu u vašoj zajednici.

Strijelac

Početak ljeta ćete provesti u introspekciji. Sa Suncem koje se useljava u vašu 8. kuću, od 21. lipnja do 21. srpnja, mogli biste se usredotočiti na rad na sebi i na prekidanje negativnih obrazaca koje neprestano ponavljate. U vašem životu može postojati veza koja vas prisiljava da se pozabavite sami sobom, a kod vas će se pojaviti želja da postanete intimni s nekim tko vam se već neko vrijeme sviđa.

Sunce se useljava u vašu 9. kuću od 22. srpnja do 21. kolovoza, što bi moglo dovesti do mogućnosti za putovanjem i učenjem. Možda ćete biti motivirani da se prijavite na tečaj ili provedete više vremena čitajući, pišući ili istražujući.

Potkraj kolovoza, dok se Sunce useljava u vašu 10. kuću i povezuje se s Marsom i Merkurom, započet ćete veliku akciju na poslu. Možda imate velik posao koji trebate završiti, a mogli biste biti u središtu pozornosti i više nego obično, piše Vogue. S druge strane, mogli biste aktivno tražiti nove mogućnosti za vašu karijeru i željeti ostaviti posao s kojim ste nezadovoljni.

Jarac

Početkom ljeta bit ćete usredotočeni na svoje bližnje, a Sunce će se useliti u vašu 7. kuću. Postoji mogućnost da od 21. lipnja do 21. srpnja provedete puno više vremena s romantičnim partnerom ili počnete bolje surađivati ​​s nekim na poslu. Radit ćete na svojim vještinama i učiti kako postići bolji kompromis.

Kad se Sunce useli u vašu 8. kuću, između 22. srpnja i 21. kolovoza, možda ćete jedan od svojih novih društvenih odnosa ozbiljnije shvatiti i probati ga preseliti u romantičnu domenu. Želite se emocionalno otvoriti ili s nekim podijeliti novac i resurse. Osim toga, možda ćete se zainteresirati za neku vrstu terapije ili se odlučiti sami raditi na sebi.

Potkraj kolovoza,  dok se sunce susreće s Marsom i Merkurom u vašoj 9. kući, osjećat ćete se puno bolje. Imat ćete razne planove za putovanja, a možda se odlučite i posjetiti neko novo mjesto. Postoji mogućnost da odlučite nastaviti školovanje ili krenete na tečaj nečega što vas je oduvijek zanimalo.

Vodenjak

Početkom ljeta, kad će se Sunce useljavati u vašu 6. kuću, posao će okupirati većinu vašeg vremena. Od 21. lipnja do 21. srpnja željet ćete zadržati postavljenu svakodnevnu rutinu. Iako možda na poslu žonglirate s mnogo različitih zadataka odjednom, i dalje ćete biti svjesni kako to utječe na vas i vaše zdravlje. Možda se odlučiti posvetiti zdravijim obrocima ili treniranju. Bit ćete jako svjesni svojeg izgleda.

Tijekom seljenja Sunca u vašu 7. kuću, od 22. srpnja do 21. kolovoza, postoji potencijal da vam ‘oživi’ ljubavni život. Nova romantična veza bi mogla brzo procvjetati ili biste mogli provoditi blisko, kvalitetno vrijeme sa svojim partnerom ili dobrim prijateljima.

Pred kraj kolovoza, Sunce će se susresti s Marsom i Merkurom u vašoj 8. kući, potičući vas da se zabavite sami sobom i otpustite sve izvore negativnosti u svom životu. To znači da ćete se možda riješiti nekih loših navika ili ljudi koji vam crpe energiju. Osim toga, mogli biste trošiti puno novca na velike investicijske kupnje

Riba

Početak ljeta, sa Suncem koje se useljava u vašu 5. kuću, obilježit će puno zabave. Od 21. lipnja do 21. srpnja možda ćete više vježbati, a postoji velika mogućnost da ćete potaknuti i okupljanje prijatelja kako biste zajedno uživali u noćnim izlascima. Možda ćete također biti nadahnuti za rad na kreativnom hobiju ili zanimanje izvan posla.

Kad se Sunce useli u vašu 6. kuću, u periodu od 22. srpnja do 21. kolovoza, vratit ćete se svojoj svakodnevici. Možda će vas dočekati puno zadataka i obaveza na poslu te ćete morati početi učinkovitije upravljati svojim vremenom. Mogli biste postaviti i bolje svakodnevne prakse koje njeguju vaše tijelo, poput zdravije prehrane ili joge.

Potkraj kolovoza, kad se Sunce sretne s Marsom i Merkurom u vašoj 7. kući, više ćete se posvetiti odnosima s najbližima. Možda ćete se odlučiti provesti više vremena jedan na jedan s bliskim ljudima kako biste se opet s njima povezali, bilo romantično ili prijateljski. Ovo će biti vrijeme kad ćete pokušati riješiti probleme u vezi ili se odvažiti na prekid, prenosi 24sata.hr.

(TIP/Foto: Instagram)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.

  1. Искали где [url=https://mdou41orel.ru/]купить реплику Аирподс ПРО в Москве[/url]? Наилучшие беспроводные наушники в Москве и области. Копия оригинальных AirPods с шумоподавлением…

  2. Искали где [url=https://mdou41orel.ru/]mdou41orel.ru[/url]? Качественные беспроводные наушники в Москве и РФ. Копия оригинальных AirPods с активным шумоподавлением со скидкой. Только качественные…

  3. Доброго! Актуальные новости Кропивницкого: узнавайте первыми о важнейших событиях. Ждем Вас на https://top10.kr.ua/ [url=https://top10.kr.ua/category/kropivnickiy-novosti/]Все новости Кропивницкого[/url] новости мира последние новости…