UEFA objavila službenu himnu za EURO 2020. “We Are The People”

Nešto manje od mjesec dana prije početka Europskog nogometnog prvenstva, UEFA je objavila službenu himnu za UEFA EURO 2020. pod nazivom “We Are The People”.

Na pjesmi legendarnog nizozemskog DJ-a / producenta Martina Garrixa gostuju i Bono i The Edge.

“Stvaranje glazbe za jedan od najvećih sportskih događaja na svijetu, zajedno s Bonom i The Edgeom, bilo je nevjerojatno iskustvo”, rekao je Garrix za UEFa-in portal.

“Jako sam ponosan na ono što smo radili i uzbuđen što smo to napokon podijelili sa svijetom,” dodao je nizozemski DJ i producent.

“We Are The People” slavi zajedništvo

Pjesma slavi glavnu temu Eura 2020. – zajedništvo, pogotovo u svjetlu svih izazova s kojima se svijet u posljednje vrijeme suočio, a s naglaskom na posebnost ovog turnira koji se po prvi puta igra diljem cijele Europe.

Predstavljanje pjesme je organizirano u Londonu, na velikim ekranima kultnog stadiona Wembley.

“Nogomet i glazba imaju moć okupljati ljude. Oni su vektori strasti i osjećaja, a kombinirajući ih produbit će daljnje navijačko slavlje turnira, kao i dosezanje nove publike. Uz zvjezdanu postavu koju smo okupili kako bismo stvorili službenu glazbu turnira, sigurni smo da radimo upravo ovo,” naglasio je UEFA-in direktor marketinga Guy-Laurent Epstein.

EP od 11. lipnja

Europsko prvenstvo će se održati diljem Europe od 11. lipnja do 11. srpnja, a igrat će se u 11 gradova. Amsterdam, Baku, Bukurešt, Budimpešta, Kopenhagen, Glasgow, London, München, Rim, Sankt Peterburg, Sevilla bit će domaćini utakmica ovog ljeta, a EP počinje na stadionu Olimpico u Rimu 11. lipnja susretom Italija i Turska.

Finale će se igrati na londonskom stadionu Wembley 11. srpnja 2021.

(TIP/Hina/Foto:  SPENCER PLATT / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.

  1. Одни проблемы. [url=https://apps.rustore.ru/app/com.leonru.mobile5]Леон не работает приложение[/url] и с чем связана данная проблема я не знаю. Но лучше поискать другой источник…

  2. Доброго! White Queen, талантливая и экстравагантная певица, порадовала своих поклонников новым треком "БАС", который стал настоящим хитом в мире танцевальной…