Sastanak Odbora za obilježavanje 26. godišnjice genocida u Srebrenici

U Memorijalnom centru Potočari sutra, 19. aprila, bit će organiziran prvi sastanak Organizacionog odbora za obilježavanje 26. godišnjice genocida nad Bošnjacima počinjenog u Sigurnoj zoni Ujedinjenih nacija Srebrenici.

Na sastanku će biti prezentirana Informacija o dosadašnjih aktivnostima na pripremi obilježavanja 26. godišnjice genocida nad Bošnjacima.

Dnevnim redom predviđeno je i razmatranje Odluke o izboru rukovodstva Organizacionog odbora te Odluke o izmjeni i dopuni Pravilnika o radu Organizacionog odbora za obilježavanje 11. jula 1995. godine godišnjice genocida nad Bošnjacima i ukop identificiranih žrtava iz jula 1995. godine.

Trebao bi biti i imenovan predsjednik pododbora unutar Organizacionog odbora za obilježavanje 26. godišnjice genocida i ukop identificiranih žrtava iz jula 1995. godine, najavljeno je iz Kabineta zamjenika općinskog načelnika Srebrenice.

(TIP/Nap)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.

  1. [url=https://arusak-attestats.ru/]http://arusak-attestats.ru[/url] - Можно ли купить аттестат – путь для вашему перспективам. На нашем сервисе вы сможете без труда и быстро…