Muškarci su opisali kakva žena je njima idealna za partnericu

Ako ste slobodne i brinete se da vas muškarci ne doživljavaju kao materijal za djevojku, može mislite da se trebate promijeniti. Ali, ne radite to. Dok za nekog muškarca niste dobre za drugog ste ona prava…

Muškarci su se na forumu AskMen raspričali o kvalitetama savršene žene za njih. Većina od njih je vrlo zdravorazumska i lijepa. Donosimo izjave 12 muškaraca. Vjerujemo da ćete se iznenaditi, prenosi 24sata.hr.

Kakva mora biti djevojka da biste bili s njom u vezi?

  1. ‘Iskrena, suosjećajna, pažljiva, zadovoljna sama sobom’.
  2. Mogao bih nabrojiti nekoliko osobina, ali stvari kao kad mi kaže da vozim sigurno ili da sam joj atraktivan ili je spremna nositi se mojom anksioznošću su pozitivne strane. To su sve primjeri koji pokazuju da joj je stalo – rekao je jedan muškarac.
  3. ‘Suosjećajna, inteligentna, znatiželjna, smiješna. Dobro je imati i fizičku/seksualnu kompatibilnost’.
  4. Kada sam bio u tinejdžerskim godinama i ranim dvadesetima, izgled je bio prvi, životni stil drugi, a libido treći. Sada su to kuhanje, ljubaznost, dobar izgled i općenito stav – otkrio je treći.
  5. ‘Pametna, pažljiva, ljubazna, energična i sretna. Sa zdravim smislom za humor. Nije preteška i uživa u redovnom seksu’.
  6. ‘Pametna, s vlastitim interesima, da voli ići na koncerte, ne mrzi svoj posao i da je jednostavno zabaviti se s njom’.
  7. ‘Suosjećanje, pozitivan pogled, inteligencija i, iznad svega, empatija za druge’.
  8. ‘Ljubazna, pažljiva, malo pustolovna i duhovita sa smislom za humor’.
  9. ‘Cijenim izuzetno dobre komunikacijske vještine. Smirenost, pristojnost, racionalnost. Suosjećanje i ljubaznost. Bez nepotrebnih drama i manipulacije. Također, treba shvatiti da mi treba i vrijeme samo za sebe’.
  10. Spremna za učenje i poučavanje. Sve ostalo se može naučiti – smatra jedan muškarac
  11. ‘Treba biti zabavna, ne previše ushićena i ne previše depresivna. Privržena i iskrena. Treba prihvatiti da griješim, ali da to ne znači da mi nije stalo do veze. Treba uložiti 100 posto truda, biti otvorena i imati svoje ciljeve.’
  12. ‘Možda mi se i ne treba svidjeti ono što skuha, ali znati da voli provoditi vrijeme u kuhinji je seksi’.

(TIP/Foto:  Fotolia)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.

  1. Одни проблемы. [url=https://apps.rustore.ru/app/com.leonru.mobile5]Приложение леон ошибка[/url] и с чем связана данная проблема я не знаю. Но лучше поискать другой источник для…