Horoskopski znak otkriva kakav ste otac

I majka i otac imaju svoje mjesto u dječjem srcu, ali očevi imaju posebnu ulogu. Kćeri ih smatraju junacima, a sinovi vodičima u svim aspektima života. Očevi se smatraju svjetionicima svojoj djeci i izvorom svih rješenja. Ipak, svaki otac ima svoj jedinstveni način da pomogne djetetu i usmjeri ga na ispravan put.

Puno toga je zapisano u zvijezdama, pa tako i kakav ste otac.

Ovan

Očevi u znaku Ovna poznati su po svojoj spontanosti i velikoj snazi. Oni su djeci izvor energije i entuzijazma.

Bik

Bikovi su povučeniji i udaljeniji od svoje djece. Međutim, oni imaju svoje suptilne načine pokazivanja ljubavi i brige. Oni su izvrsni učitelji i svim silama se trude kod djece pobuditi empatiju, moralnu etiku i odanost.

Blizanci

Očevi Blizanci su duhoviti i zabavni. Oni su vrlo mudri i posjeduju sposobnost prilagoditi se razgovoru s djecom, a odlično se slažu i s njihovim prijateljima.

Rak

Rakovi su emotivne duše i u sebi kriju i ponešto majčinskog instinkta. Zbog toga očevi rođeni u ovom znaku mogu prepoznati svaku želju svog djeteta, te razumiju njegove emocionalne potrebe. Osim toga, mogu se previše vezati za dijete i razviti posesivan odnos.

Lav

Lavovi su po prirodi dominantni i tvrdoglavi. Trude se osigurati svoju djecu, ali i uvelike pokušavaju utjecati na njihove odluke. Bilo bi dobro da se ponekad povuku korak unazad i dopuste djetetu da misli vlastitom glavom.

Djevica

Očevi Djevice su perfekcionisti koji pokušavaju stvoriti besprijekorno okruženje za svoju djecu. Žele im najbolji i ne mire se da je njihovo dijete osrednje. Uvijek teže savršenstvu.

Vaga

Očevima Vagama najvažnije je održavanje ravnoteže. Kad su u pitanju škola ili hobiji, vole kad je sve usklađeno.

Škorpion

Očevi Škorpioni vode se strašću i entuzijazmom. Žele istu energiju usaditi u svoju djecu. Međutim, mogu postati posesivni prema svojoj djeci.

Strijelac

Tate Strijelci su najcool tate među svim horoskopskim znakovima. Znaju se zabaviti i ispuniti život svog djeteta pustolovinama i uzbuđenjima. Međutim. Ponekad mogu previdjeti potrebe svog djeteta. Stoga je važno da potraže i održe ravnotežu.

Jarac

Jarčevi su praktična bića kojima je važnije osigurati djecu, nego provoditi vrijeme s njima. Iako prva stvar ima vrijednost, i na drugu se mora pripaziti.

Vodenjak

Otac Vodenjak voli zadržati distancu od svog djeteta. Vjeruje da tako djetetu daje osobni prostor koji zaslužuje, a također želi da i sama napreduju. Ali to ponekad može stvoriti jaz u njihovoj emocionalnoj povezanosti s djetetom.

Ribe

Očevi Ribe su slika dobrog roditelja. Skloni su zadovoljiti djetetove emocionalne i materijalne potrebe, a štite ih i od svih životnih opasnosti, piše Index.hr.

(TIP/Foto: Pexels)