Povodom 1.rođendana Bingo City Center Tuzla: Kompanija Bingo organizuje veliku nagradnu igru ‘Nova Kia je tu, budite i Vi’

12.10.2017 10:17
kiakia
 

Povodom prvog rođendana Bingo City Center Tuzla kompanija Bingo započela je veliku nagradnu igru pod sloganom: ‘Nova Kia je tu, budite i Vi’.  Nagradna igra traje do 11.novembra 2017. godine do 18 sati, a odnosi se na sve prodavnice trgovačkog centra koji su ugovoreni zakupci organizatora nagradne igre.

Način učešća

Pravo na učešće imaju svi državljani Bosne i Hercegovine koji u Bingo City Center-u, tačnije u bilo kojoj prodavnici (ugovornom zakupcu Organizatora) ostvare kupovinu u minimalnoj vrijednosti 50 konvertibilnih maraka i više, tokom jednog kalendarskog dana (tokom radnog vremena centra). Sa evidentiranom kupovinom na računu kao i napisanim ličnim podacima na poleđini računa (ime i prezime, adresu i mjesto stanovanja, te kontakt telefon) ostvaruje se mogućnost učestvovanja u nagradnoj igri. Svaka osoba može učestvovati sa više računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten odnosno prijavljen za ovu nagradnu igru samo jednom. Da bi se tokom 24h ostvario traženi limit od 50KM, računi iz više trgovina (različitih zakupaca) sa manjim iznosom se mogu spojiti (klamericom za papir). Računi sa manjim iznosima spojeni da se dobije iznos od 50KM i više, koji nisu realizovani tokom jednog kalendarskog dana smatrat će se nevažećim.

Račune koji zadovoljavaju naprijed navedeno, potrebno je ubaciti u promotivnu kutiju koja je izložena u blizini info-pulta. Svi računi koji ispunjavaju ranije navedeno ostvaruju pravo izvlačenja instant nagrade. Izvučena instant nagrada automatski uslovljava nemogućnost učestvovanja u izvlačenju sedmične i glavne nagrade. Svako izvlačenje nedobitne instant nagrade, uslovljava mogućnost daljeg učešća u izvlačenju sedmične i glavne nagrade. Svi zaprimljeni računi nalazit će se pod kontrolom Organizatora i bit će odbijeni ako postoji osnovana sumnja u njihovu valjanost ili ako ne udovoljavaju uvjetima za sudjelovanje kako je navedeno ovim pravilima.Ukoliko kupac želi učestvovati s računom za instant nagradu, potrebno je da se javi na info pult u toku radnog vremena centra.

Nagradni fond

Ukupna približna vrijednost nagradnog fonda je 35.390 KM.

Nagradni fond čini ukupno 5 nagrada i to:

– jedna (1) glavna nagrada – automobil Kia Ceed 1,4 CRDi pojedinačne vrijednosti sa PDV-om 23.990,00 KM, sa plaćenim porezom;

– četiri (4) sedmične nagrade, mobitel Iphone 7, pojedinačne vrijednosti sa PDV-om 1.350,00 što čini ukupno 5.400,00KM;

– šezdeset (60) instant nagrada, pojedinačne vrednosti 100 KM, što čini ukupno 6.000,00 KM
Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge.

Izvlačenje nagrada

Izvlačenje svih nagrada održat će se po sljedećoj dinamici:

Tokom cijelog trajanja nagradne igre na dnevnom nivou izvlače se instant nagrade.

Prvi krug izvlačenja sedmične nagrade Iphone 7 održat će se u Bingo City Centeru uz tročlanu komisiju 16.10. u 18h

Drugi krug izvlačenja sedmične nagrade Iphone 7 održat će se u Bingo City Centeru uz tročlanu komisiju 23.10. u 18h

Treći krug izvlačenja sedmične nagrade Iphone 7 održat će se u Bingo City Centeru uz tročlanu komisiju 30.10. u 18h

Četvrti krug izvlačenja sedmične nagrade Iphone 7 održat će se u Bingo City Centeru uz tročlanu komisiju 6.11. u 18h

Posljednji krug izvlačenja, tj. izvlačenje dobitnika glavne nagrade automobil Kia Ceed održat će se 11.11.2017. u 18:15 u Bingo City Center-u u Tuzli.
Svi nedobitni računi koji su učestvovali u sedmičnim izvlačenjima učestvuju u izvlačenju za glavnu nagradu.Dobitnici sedmičnih nagrada imaju pravo učešća za glavnu nagradu, ali sa novim računom/računima.

(TIP)

[Otvori sve članke iz ove rubrike]

Najnovije iz rubrike!

Morate biti prijavljeni kako bi mogli komentarisati Prijava

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.